Ställningsmontörer sökes till Karlstad

Vi är verksamma inom ställningsbyggnation och är en del av No Problems Scaffolding-gruppen som har ett flertal partnerbolag knutna till sig under ett gemensamt varumärke. Våra kunder består av små och medelstora byggbolag och vi servar även privatpersoner med ställningar för renovering och byggnation av villor och andra typer av fastigheter. Vi har även kunder inom närliggande industrier.
 
Vårt servicekontor är beläget i Karlstad där vi även har vår materialgård. Vi utgår därifrån och jobbar inom regionen med ca 5 mils radie.
 
No Problems Scaffolding Karlstad är auktoriserade av STIB samt medlemmar i Sveriges Byggindustrier. Vi är certifierade enligt ISO 9001.

OM TJÄNSTEN

Är du en självgående och driven ställningsmontör? Vi på No Problems Scaffolding Karlstad växer och behöver dig med erfarenhet av ställningsbyggnation. Arbetet är fysiskt krävande varav god grundfysik är en fördel.

No Problems Scaffolding Karlstad har det senaste året haft ett enormt inflöde av jobb och för rätt person finns stora möjligheter att växa inom bolaget, som är starkt entreprenörsdrivet.

Vi genomför gemensamma utbildningar vid ett par tillfällen under året som tex truckkort, travers, väderskydd med mer.

 

OM DIG

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt för oss att du har ett bra kundbemötande och är serviceinriktad i interna och externa relationer. Våra ledord ut mot kund är tillgänglighet, flexibilitet och kompetens. Då varje dag går i ett högt tempo hjälps vi åt och vi drivs av en stark laganda och vi har ett glatt humör oavsett väder!

 

KVALIFIKATIONER:

  • Erfarenhet av ställningsbyggnation
  • BYN yrkesbevis eller STIB kompetensbevis
  • B-körkort
  • Svenska och engelska  i tal och skrift, polska meriterande.
 
 

Ansök här

Print

START: 
Enligt överenskommelse 

OMFATTNING: 
Heltid

ARBETSTIDER:
07 - 16

ADRESS: 
Kulinggatan 9
652 21 Karlstad

LÖN: 
Enligt gällande kollektivavtal

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
Löpande urval

MER INFO OM TJÄNSTEN:
Jimmy Olsson
076 - 871 43 29
jimmy.olsson@noproblems.se