Organisation

Ställningsmontörer nära kunderna
Vårt växande nät av partnerföretag ger många fördelar för dig som kund. Du har engagerade företagare nära dig, med hög servicenivå. Förutom sina egna lokala resurser har de hela vår företagsgrupp bakom sig och kan snabbt växa till den storlek ditt projekt behöver. Givetvis arbetar de enligt vårt kvalitets- och redovisningssystem. Partnerskapet kombinerar helt enkelt det stora och det lilla företagets fördelar och gör det möjligt för oss att växa med våra kunder och deras projekt.

Certifierade proffsbyggare
Alla våra ställningsbyggare har den utbildning som krävs för att bygga ställningar säkert och professionellt. Vi är certifierade enligt ISO 9000 och arbetar efter dokumenterad säkerhetsplan med vedertagna styrdokument. Exempel på utbildningar för ställningsbyggarna är heta arbeten, hög höjd, truckutbildning och fallskydd. För dig som kund betyder det att du får en ställning som dina medarbetare kan lita på.

Projektkontroll med öppen tidredovisning
Vi vet att ärlighet varar längst. Tack vare ett öppet och webbaserat tidredovisningssystem, Bygglet, kan du som industrikund hålla dig uppdaterad om hur mycket tid som går åt för upp- och nedmontering. Du loggar in med ett personligt lösenord och kan följa projektet med högst en dags fördröjning. Det innebär att du slipper oväntade kostnader och onödig administration.