nps_logo_mob

Nu utökar No Problems sin support till bolagsgruppen med Emil Öierstedt, som ska ansvara för industriverksamheten samt kvalitet och miljö.

Emil Öierstedt har en lång erfarenhet i branschen och har själv en bakgrund som ställningsmontör. Senast kommer han från Norisol där han den sista tiden arbetade som projektledare inom teknisk isolering. Innan dess var han platschef för Norisol på Borealis i Stenungssund med ansvar för fabrikens byggnadsställningar.

Emil Öierstedt tillträdde den nya tjänsten vid årsskiftet och ska arbeta med utveckling av No Problems industriverksamhet, men kommer även att ha ansvar för systematiskt kvalitets- och miljöarbete. Emil kommer i sin roll att aktivt vara ute och stötta No Problems tio olika partnerbolag i frågor som rör projekt och underhåll inom industrin.

– Att få arbeta för No Problems innebär att jag kommer få möjlighet att arbeta inom en stor bredd, både geografiskt och kundmässigt, vilket jag ser fram emot väldigt mycket, säger Emil.

No Problems har expanderat kraftigt sedan starten 2003 och har de senaste fem åren allt mer utökat sin verksamhet inom industrin.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Emil. Att ha honom på plats för att leda och utveckla de här delarna av vår verksamhet gör att vi kommer kunna fortsätta vår lönsamma expansion även de kommande åren. Men också att vi i ännu högre grad kommer kunna säkerställa trygga och säkra arbetsplatser - för både våra egna medarbetare och kunder, säger Anders Olausson, VD på No Problems.

No Problems Scaffolding har rekryterat Anders Olausson som ny VD. Anders kommer närmast från en tjänst på Norisol AB där han de senaste åren arbetat som landschef för den svenska organisationen. Under hösten ersätter han grundaren Jörgen Sillerström, som efter 15 år i bolaget går vidare till egen verksamhet.

No Problems Scaffolding har utvecklats mycket kraftigt under de senaste åren. Gruppen, som omsatte ca 320 msek under 2016, finns representerade i södra och mellersta Sverige. Kundbasen utgörs av små och medelstora bolag inom byggsektorn samt i dagsläget 11 större industriprojekt inom pappers- och energisektorn.

- Bolaget har varit i en konstant tillväxtfas sedan starten och det har varit otroligt inspirerande att jobba med alla våra partnerbolag, säger Jörgen Sillerström. Nu ser jag fram emot att lämna över till en person som tänker nytt och tar sig an de utmaningar vi står inför i en den byggboom vi ser framöver. Att Anders har erfarenhet av ställningsbranschen är ett stort plus.

Berätta om din yrkesbakgrund och dina styrkor
- Jag har säljmentaliteten i blodet. Det har varit en stor fördel för mig att ha lärt mig säljande kommunikation, kundrelationer och entreprenörskap sedan barnsben och de är nu mina mest framträdande styrkor.

- I mitt yrkesliv har jag sedan byggt på med utbildningar inom ledarskap och ekonomi på universitetsnivå, vilket tillsammans med säljkunskap gör mig till en tydlig och prestigelös ledare.

Hur är du som ledare och medarbetare?
- Jag är en väldigt engagerad person och det märks tydligt både privat och i yrkeslivet. Jag är bra på att lyssna och sätta mig in i verksamheter och känner av gruppdynamiken. En utmaning för mig är att inte enbart fokusera på problemlösning utan även att uppmärksamma och stämma av delar som redan fungerar bra, att inte tappa bort de som inte hörs mest, utan att alla ska bli sedda och uppmärksammade.

- Vidare är jag noga med att kvittera och att nå fram. Jag ser alltid bolagets mål som alla anställdas gemensamma mål. Och resan dit gör vi tillsammans, varje dag. Det gemensamma resultatet är det viktiga och där lyser min prestigelöshet tydligt igenom i min kommunikation.

Vad är utmanande med tjänsten som VD hos oss?
- No Problems Scaffolding har tagit stora kliv på marknaden de senaste åren och det syns också utåt med en tydligare profilering mot marknaden. Att det är ett bolag med en ung entreprenörsdriven anda omkring sig märks tydligt på webbsidan och i marknadsmaterialet och ger också effekt på vilka upphandlingar och industriprojekt gruppen ror iland.

- Jag ser fram emot ett inspirerande och roligt arbete på ett tydligt entreprenörsdrivet bolag som No Problems Scaffolding. Jag ser det som en stor och intressant utmaning att jobba med bolagets partners och att driva organisationen framåt mot nya mål. No Problems Scaffolding har alla förutsättningar att fortsätta att utvecklas och den resan vill jag gärna vara en del av, säger Anders Olausson.

Anders Olausson tillträder sin position den 18 september 2017.

Nu har projektet varit i gång i några månader och arbetet fortskrider för oss på No Problems Scaffolding.

Projekt Next Generation och den nya kartongmaskinen KM7 kommer bli en av världens största maskiner inom pappersindustrin. Satsningen beräknas landa på 5,7 miljarder och i början av 2019 ska en ny kartongmaskin stå klar.

Kartongfabriken monteras av Prefab och No Problems Scaffolding förser hela projektet med byggnadsställningar, alternativa utrymningsvägar, tillfälliga arbetsplattformar med mera.

Fakta: 
Pappersbruket i Grums gör sin största investering någonsin. Det är dessutom 2000-talets största investeringen i pappers- eller kartongtillverkning i Europa. Projektet, som går under namnet Next Generation, kommer kunna producera nya produkter som exempelvis vätskekartonger för juice och mjölk. Den nya maskinen ersätter på sikt fyra av de befintliga pappersmaskinerna.

I och med den vunna upphandlingen av ställningsbyggnation söker vi nu flera tjänster med placering i Grums. Bland annat projektledare, och ställningsmontörer men även lärlingar, inom ställningsbyggnation.

Läs mer och sök här 

Pappersbruket i Grums gör sin största investering någonsin. Det är dessutom 2000-talets största investeringen i pappers- eller kartongtillverkning i Europa. Satsningen beräknas landa på 5,7 miljarder och i början av 2019 ska en ny kartongmaskin stå klar.

Projektet, som går under namnet Next Generation, kommer kunna producera nya produkter som exempelvis vätskekartonger för juice och mjölk. Den nya maskinen ersätter på sikt fyra av de befintliga pappersmaskinerna.

No Problems Scaffolding har fått nöjet att leverera ställning till projektet och erbjuder ställningsbyggnation till samtliga leverantörer på plats.

I och med den vunna upphandlingen av ställningsbyggnation söker vi nu flera tjänster med placering i Grums. Bland annat projektledare, och ställningsmontörer men även lärlingar, inom ställningsbyggnation.

Vår partner i Göteborgsregionen har under våren genomfört en del strategisk omorganisation i bolaget och stärker upp teamet med en säljinriktad projektledare i Johan Hedberg som närmast kommer från Layher, en världsledande leverantör av ställningsmaterial och väderskydd.

Johan började sin yrkesbana inom ställningsbyggnation genom sommarjobb som ställningsmontör mellan utbildningar inom ekonomi i Stockholm, Umeå och Luleå. Johan beskriver arbetet som ställningsmontör som ett fritt och roligt arbete som är tungt rent fysiskt men som också ställer utmanande krav på kreativitet och att vara lösningsorienterad.

Efter examen våren 2014 tog han en anställning som ställningsmontör för att hösten 2014 rekryteras som säljare till Layher.
- Jag är verkligen taggad inför jobbet som säljande projektledare inom No Problems Scaffolding som alltid varit en av mina favoritkunder under min tid på Layher, säger Johan Hedberg. Det är en spännande och kreativ organisation där det händer mycket hela tiden.

No Problems Scaffolding har en tydlig entreprenörsanda och har man lätt för att lära och är kreativ visar No Problems Scaffoldings partnermodell att utvecklingsmöjligheterna inom organisationen är oändliga.

Tanken är att Johan ska fokusera på att utöka No Problems Göteborgs kundstock men också bibehålla och serva befintliga kunder. Med en bakgrund inom ekonomi och som ställningsmontör är han som klippt och skuren för jobbet och en välkommen tillgång för No Problems Scaffolding Göteborg.

- Jag jobbar mycket med att skapa förtroende genom att "hålla vad man lovar". Att alltid hålla kunderna uppdaterade och att återkoppla är min strategi när det kommer till kundvård, avslutar Johan Hedberg.

Etiketter: layher rekrytering

PRESSRUM

Följ No Problems Scaffolding

Arkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln