Ledande aktör inom ställningsbyggnation

No Problems Scaffolding är en partnerorganisation verksam inom ställningsbyggnation bestående av 10 delägarbolag. Vi är verksamma i södra och mellersta Sverige. Våra kunder består av en mängd byggbolag och industrier inom energi- och pappersindustrin, stora som små. Vi levererar även ställningsbyggnation till privatpersoner, för renovering och byggnation av villor och andra typer av fastigheter. 

Genom att knyta samman ett nät av lokala ställningsföretag, nära våra kunder, kan vi alltid leverera ställningar snabbt och effektivt. Genom att anlita oss för ställningsbyggnation kan ni lita på att få professionellt byggda ställningar eftersom vi är ISO-certifierade. Vårt webbaserade tidredovisningssystem, Bygglet, ger dig som industrikund full insyn i vårt arbete så du slipper överraskningar på slutet. Inga problem helt enkelt.

EN AV MARKNADENS STÖRSTA STÄLLNINGSDEPÅER

No Problems-gruppen har en ställningskapacitet på 500 000 m2.​​
Eftersom vi byggt upp en av marknadens största ställningsdepåer behöver du inte riskera byggstopp för att det saknas ställningar eller skydd.

Ställningarna kommer från ledande tillverkare som Layher och Alfix. Det ger snabbhet och flexibilitet att kunna bygga ställningar i stål respektive aluminium beroende på lastklass.