No Problems Scaffolding flyttar till Gamlestadens nya landmärke

Just nu pågår en omfattande utveckling av Gamlestaden. Stadsdelen ska växa, förtätas och knyta sig än närmre centrala Göteborg. Nya kontor, bostäder, hotell, service och handel ska växa fram och tillsammans skapa en modern blandstad med pulserande liv. Gamlestads Torg är en viktig del i Göteborgs stadsutveckling. Stadsdelens mest nyskapande byggnad förvaltas av Platzer.

Totalt kommer Gamlestads Torg rymma arbetsplatser för 1 000 personer samt service, kultur och ett resecentrum som besöks av 20 000 resenärer varje dygn. I två hus förbereds det för smarta och kreativa arbetsplatser för medelstora och större verksamheter. På konferensplanet finns dessutom inspirerade och kreativa miljöer för framgångsrika möten.

I Gamlestaden går uppfinningsrikedomen i arv och området var ett handelscentrum på medeltiden. Här låg staden Nya Lödöse mellan 1473 och 1624. Företag och verksamheter med ambitioner och idéer har alltid funnit sig väl tillrätta här.

– Det passar oss bra eftersom vi är Sveriges modernaste ställningsföretag och sedan start har vår verksamhet präglats av innovation och entreprenörskap, säger Anders Olausson, VD för No Problems Scaffolding.

Till Gamlestads Torg flyttar bland annat Västtrafik, Tele2 och Göteborgs stad. Tillsammans med flera kreativa miljöer som Berättarministeriet och Världslitteraturhuset och det ständiga flödet av människor skapas en dynamisk miljö som bidrar med nya influenser till framtidens Gamlestaden.

Sedan starten 2008 har vi gått i bräschen inom ställningsbyggnation och med ett 10-årsjubileum inom räckhåll vill vi fira våra framgångar och ta ett stort kliv in i finrummet. I oktober 2018 ser vi fram emot nya fräscha lokaler med 360° vy över Göteborg.

– Under 2018 kommer vi att finslipa vårt erbjudande till våra kunder och arbeta vidare på att attrahera medarbetare som vill vara med på vår fortsatta resa i Sveriges modernaste ställningsbolag, säger Anders Olausson.

Läs mer om projektet på gamlestadstorg.se