Byggnadsställningar i Göteborg

21211173-jD8fS

No Problems Scaffolding Göteborg levererar byggnadsställningar i Göteborg och stora delar av Västra Götalandsregionen. Vi har många projekt igång samtidig och tycker att det är extra roligt när vi får vara med och leverera byggnadsställningar för renovering och byggnation av kända landmärken
i Göteborg. 
 
I Göteborg råder en extrem byggboom och det tycker vi är både spännande och utmanande. Behovet av byggnadsställningar i Göteborg är enormt och vi gör alltid vårt bästa för att få ihop leveranser till alla som hör av sig till oss. Att få vara en del i processen att bygga ut vårt samhälle är såklart både lönsamt för oss men också riktigt fint att vara en del av.

Idag är vi två personer som driver verksamheten och vi uppskattar att hela tiden ha återkommande kunder och nya utmaningar, stora som små. Emellanåt levererar vi byggnadsställningar till välkända event såsom GöteborgsVarvet, vilket är roligt. Där får vi också använda vår uppfinningsrikedom genom att bygga broar och ställningskombinationer som vi inte annars brukar bygga så ofta.

Vi vänder oss till byggföretag, industrier och privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera möjligheter och lösningar för ditt projekt!

REFERENSPROJEKT

 

VI SOM JOBBAR HÄR:

 

Johan Hedberg
Säljare & projektledare
072 - 595 55 66
johan.hedberg@noproblems.se

Janusz Skowronski
Arbetsledare
076 - 106 11 90
janusz.skowronski@noproblems.se

OFFERT

Skicka en offertförfrågan till oss – vi svarar dig så snart vi kan.

KONTAKT

Kungsbackavägen 142
431 90 Mölndal

Telefontider
Vardagar 7-16
031 - 795 02 52

gbg@noproblems.se

FACEBOOK

FAKTURAADRESS

No Problems Scaffolding Göteborg AB
FE 9257
838 76 FRÖSÖN

VI SPONSRAR