Oändliga karriärmöjligheter inom No Problems Scaffolding.

NO PROBLEMS SCAFFOLDING I RYGGEN

No Problems Scaffolding är en starkt entreprenörsdriven partnerorganisation. Vår omsättningsutveckling som grupp visar tydligt att No Problems Scaffoldings partnermodell är lyckosam för den som är villig att arbeta hårt och fokuserat. Vi är en trygg organisation med en av marknadens största ställningsdepåer, upparbetat logistiksystem, administrationssupport, ekonomiservice, marknadsavdelning och personalsamordning – allt som behövs för din egen framgångssaga.

DU SOM BÖRJAR SOM ANSTÄLLD

Inom gruppen finns många bevis för att det lönar sig att ta i och jobba hårt. Flera av våra nuvarande partners har själva varit nya i organisationen men jobbat stenhårt med ett enda mål i sikte – att så småningom starta upp ett eget bolag med No Problems Scaffolding i ryggen. 

Vill du veta mer? Tala med VDn i den region där du arbetar. 

DU SOM HAR ETT STÄLLNINGSFÖRETAG

Om du redan har ett par år i branschen och ett upparbetat ställningsbolag i en region där vi inte finns har du alla möjligheter att gå med i gruppen under No Problems Scaffoldings varumärke. Vi jobbar med ett samarbetsavtal anpassat efter vår bransch och som kombinerar det stora och det lilla företagets fördelar och gör det möjligt för oss att växa med våra kunder och deras projekt. 

Kontakta Anders Olausson för att diskutera vilka möjligheter som finns.

 

Anders Olausson
VD
070 – 219 87 06
anders.olausson@noproblems.se