Är du vår nästa partner inom teknisk isolering?

NO PROBLEMS TECHNICAL INSULATION MED NO PROBLEMS SCAFFOLDING I RYGGEN

No Problems Scaffolding är en starkt entreprenörsdriven partnerorganisation. Vår omsättningsutveckling som grupp visar tydligt att No Problems Scaffoldings partnermodell är lyckosam för den som är villig att arbeta hårt och fokuserat. Vi är en trygg organisation med en av marknadens största ställningsdepåer, upparbetat logistiksystem, administrationssupport, ekonomiservice, marknadsavdelning och personalsamordning – allt som behövs för din egen framgångssaga.

DU SOM HAR EN ETABLERAD KUNDKRETS I DAG

Om du redan har ett par år i branschen och ett upparbetat kundunderlag i en region där vi inte finns har du alla möjligheter att gå med i gruppen under No Problems Insulations varumärke. Vi jobbar med ett samarbetsavtal anpassat efter vår bransch och som kombinerar det stora och det lilla företagets fördelar och gör det möjligt för oss att växa med våra kunder och deras projekt. 

DU SOM BÖRJAR SOM ANSTÄLLD

Inom gruppen finns många bevis för att det lönar sig att ta i och jobba hårt. Flera av våra nuvarande partners har själva varit nya i organisationen men jobbat stenhårt med ett enda mål i sikte – att så småningom starta upp ett eget bolag med No Problems Scaffolding i ryggen. 

 

Intresseanmälan

KONTAKT

No Problems Industri AB

Gamlestadsvägen 2, Hus B19 BRIS
415 02 Göteborg

0200 - 43 43 23

info@noproblems.se

© 2017 No problems. Alla rättigheter reserverade.