nps_logo_mob

No Problems hjälper Sommar med Ernst att bygga ställning

I april startade inspelningarna av årets upplaga av TV4:s ”Sommar med Ernst”. Årets upplaga spelas in på Gustavsviks herrgård i Kristinehamn, och det är en av flygelbyggnaderna som ska renoveras. Även "Jul med Ernst" ska spelas in på platsen. Gustavsviks herrgårds omgivningar är vidunderligt vacker med sina flyglar och ridhuset intill och gammal välbevarad skog.

På gården finns lämningar av en gammal byggnad som brunnit. Ernst tanke är att hedra den platsen med ett praktfullt orangeri. Men kort varsel fick No Problems Scaffolding möjlighet att hjälpa till att bygga upp en ställning för att underlätta monteringen av orangeriet. 

Det var ett rent nöje att få hjälpa till, trots kort varsel. Håll utkik när programmet börjar sändas i Tv4 i juli. Det kommer bli så fint!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln