nps_logo_mob

No Problems vinner upphandling av två pappersbruk i Mellansverige

Sent i vintras förra året började diskussionerna kring upphandling med en större aktör inom pappersindustrin ta form. Upphandlingen avser industriställningar för löpande arbete och stopp/revision vid två pappersbruk i Mellansverige.
I torsdags blev det klart

- No Problems Scaffolding har vunnit upphandlingen av två pappersbruk i Mellansverige. Vi kunde erbjuda rätt pris och har skapat stort förtroende i vår kompetens att överta arbete i denna storleksordning. Vår stora styrka i Bygglet visade ännu en gång att vi är en leverantör som har mer att erbjuda både i leveranssäkerhet och tidrapportering.

- De båda kontrakten innebär att vi nu i höst startar arbetet med de hittills största uppdragen i vår snart 11-åriga utveckling inom ställningsbranschen. Vi är mycket glada och förväntansfulla inför starten, som beräknas vara i början av augusti respektive september 2016, säger Jörgen Sillerström, VD på No Problems Industri, i Göteborg.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln