nps_logo_mob

Nyproduktion av 186 hyreslägenheter i Örebro

I går genomfördes en intern ISO-revision hos No Problems Örebro. Då besöktes bland annat kv. Kumminen som är ett stort bostadsprojekt med 186 lägenheter och 6 lokaler fördelat på fem huskroppar i mixade utföranden. No Problems levererar ställning till projektet.

I attraktivt läge i Örebro utvecklar Concent ett mycket spännande projekt. Totalt omfattar det 186 hyreslägenheter samt 6 lokaler.
Visionen är att skapa ett projekt om cirka 10 000 kvm BOA fördelat på 5 huskroppar. De yteffektiva lägenheterna varierar mellan 1 rum och kök till 3 rum och kök. I entréplan skapas möjligheter för ett levande gaturum med flera lokaler.
Området är en del av Sörbyängens utveckling, vilket totalt kommer att inrymma cirka 2000 nya bostäder.

Just nu pågår projekteringsarbetet och planerad byggstart sker under andra kvartalet 2015. Inflyttningen är beräknad till första kvartalet 2017.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln